top of page
  • Mariam Gulmez

Jak se připravit na první návštěvu barbershopu v Praze?

Je to tady. Tvoje vlasy a vousy připomínají trosečníka, který uvízl na ostrově aspoň na rok, a tvoji kamarádi Ti už delší dobu nenápadně napovídají, abys se sebou něco začal dělat, jinak jim za svědka na svatbu nepůjdeš. Přemýšlíš, co s tím, protože jsi boj s tvými vlasy vzdal již před lety a o vousech, pokud ti vůbec rostou, ani nemluvě.

 

Naštěstí ti na mysl přichází myšlenka. Taková ozvěna. Barbershop, barberhop..barber…shop. Řekneš si, jaký skvělý nápad jsi to dostal. Ale náhle zase ztuhneš a zděsíš se. Co vůbec návštěva barbershopu obnáší? Jsou nějaké přípravy? Může tam kdokoliv? Jak to vůbec funguje?

 

Nic se neboj, jsi tu správně a v článku se dozvíš co dělat před první návštěvou barbershopu v Praze.

 




Jak si správně vybrat?

 

Klíčovým prvním krokem je výběr toho pravého barbershopu. Na to, jak udělat správnou volbu, máme hned několik tipů:

 

1.Skoč na Google a do vyhledávače napiš: “barbershop praha” (nebo  lokalita, ve které bydlíš). Podívej se na barbershopy, které ti na první vyhledávací stránce vyskočily a seřaď si je podle recenzí, svého prvního dojmu nebo podle blízkosti. Nebo jdi rovnou k nám, tam to máš jistý.

Elegantní interiér barbershopu v Praze s hřejivou atmosférou, retro kadeřnickými křesly a detailním designem pro dokonalý zážitek
Jak zadat požadavek do Googlu

2. Po tomto prvním kole výběrového řízení nyní navštiv webové stránky každého z nich a zaměř se na: kvalitu péče, přístup k zákazníkovi, mentalitu barbershopu, produkty, které jsou k péči o vlasy a vousy používány, ceník a atmosféru barbershopu. Skvělý barbershop poznáš tak, že ctí a vítá své zákazníky, má moderní a stylové vybavení, používá kvalitní produkty a provádí služby za férové ceny.


3.Neuškodí se ani optat u svých přátel nebo rodiny, jaký barbershop by ti doporučili, kam rádi chodí oni a kde jsou spokojení.


4.Po tom, co budeš mít pocit, že máš vybráno a tvé srdce vesele přitakává, se stačí jen objednat, ale měl bys vyzkoušet nejdřív nás, my jsme ti, co ti pomůžou.

 

Musíš vědět, co chceš

 

Nečekej od každého master barbera, že k němu přijdeš s rozčepýřenou kšticí, a aniž by se Tě na něco zeptal, vykouzlí z tebe Brada Pitta. Naopak, barber ocení, když k němu přijdeš s jasnou myšlenkou, s vizí tvého dokonalého já a ideálně s fotkou vysněného “The Looku”.

 

 

Připravit, pozor…teď!

 

Pokud to jen bude možné, na domluvený termín v barbershopu doraž připravený. To zahrnuje pouze dvě věci:

 

  1. Na schůzku se dostav s umytými vlasy a vousy.

  2. Přijď včas. Nepřijdeš včas – nebude čas. Nebude čas – nebude účes. Nebude účes - ... nebude účes.

 

Jak na péči o vlasy a vousy po první návštěvě

 

Tak máš za sebou výběr barbershopu, první návštěvu a barber je se svou prací hotov. Cítíš se jako nový člověk, těšíš se, až tě takhle známí uvidí a vůbec, život se zdá celý takový…krásnější. Ale co teď? Přece nechceš, aby to kouzlo jen tak zmizelo?

 

Neboj se se  barbera zeptat na tipy, jak o své vlasy nebo vousy pečovat, jak je udržovat a stylizovat. Spoustu barbershopů ve svých obchodech nabízí výrobky, které ke své práci používají. Ne jeden barber ti doporučí koupit si třeba kvalitní šampón, olejíček nebo vodu po holení. Může se Ti to zdát jako velká počáteční investice, ta  se Ti časem ale stokrát vyplatí.




 

 

 

 

59 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page